Έπιασε Μπάρτσα, Μπάγερν και Λίβερπουλ ο Ρονάλντο - 9 τίτλους σε 2,5 χρόνια ο Ζιντάν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε για πέμπτη φορά το Champions League. Τόσες φορές το έχουν πάρει συνολικά στην ιστορία τους η Λίβερπουλ, η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα.

Συνεπώς, μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν έχουν περισσότερες κατακτήσεις Champions League από τον CR7 ενώ σε ατομικό επίπεδο, ο μοναδικός που μετράει παραπάνω κούπες είναι ο Χέντο με 6. Ο Πάολο Μαλντίνι έχει επίσης

5, όπως και οι Ντι Στέφανο, Μαρκίτος, Ζάραγα, Λέσμες, Κοστακούρτα, Ζέντορφ.

Συλλέκτης τροπαίων με την Ρεάλ έχει γίνει και ο Ζινεντίν Ζιντάν ως προπονητής. Με την κατάκτηση του χθεσινού Champions League έφτασε τους εννιά τίτλους σε μόλις δυόμιση χρόνια.

Ο «Ζιζού» πανηγύρισε το τρίτο του συνεχόμενο Champions League με τη «Βασίλισσα» μόλις μέσα σε διάστημα δυόμιση ετών, μέσα στα οποία έχει πανηγυρίσει συνολικά εννιά κατακτήσεις τίτλων!

Ο Ζιντάν εκτός από τα τρία τρόπαια του Champions League, έχει σηκώσει με τη Ρεάλ δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Τέλος, αυτό ήταν το 5ο Champions League της Ρεάλ με πρόεδρο του Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά τις κατακτήσεις του 2002, του 2014, του 2016 και του 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα