Επαφή ΠΑΟΚ-Βιεϊρίνια!

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν έχει σταματήσει και πιθανότατα αν αποχωρήσει ο Πέδρο Ενρίκε να ανοίξει κι άλλο ο δρόμος της επιστροφής για τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του inpaok.com, το απόγευμα της Δευτέρας 28/8 υπήρξε επαφή του Δικεφάλου με τον Πορτογάλου που παραμένει στη Θεσσαλονίκη και συζητήθηκαν τα οικονομικά δεδομένα μιας συμφωνίας, με την προϋπόθεση πως η Βόλφσμπουργκ θα δεχθεί ένα χαμηλό αντίτιμο

για την παραχώρηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Σε περίπτωση μετακίνησης του Πέντρο Ενρίκε στην Καραμπάχ που έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για αυτόν (δείτε εδώ), οι πιθανότητες για την απόκτηση του Βιεϊρίνια θα αυξηθούν σημαντικά, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του 31χρονου επιθετικού ακόμα και αν ο Ενρίκε αποφασίσει να μείνει στην Τούμπα.

Σύμφωνα με το inpaok.com, πρόθεση του ΠΑΟΚ δεν είναι να εντυπωσιάσει στο φινάλε των μεταγραφών, αλλά να ενισχύσει την ομάδα με ορθολογικό τρόπο στην προσπάθεια του να παρουσιάσει ένα ισορροπημένο ρόστερ, που θα πρωταγωνιστήσει την φετινή σεζόν.

Με αυτό το σκεπτικό άλλωστε ολοκληρώνεται και η απόκτηση του Μαουρίσιο που θεωρείται σίγουρο ότι θα αλλάξει το προφίλ της ανασταλτικής λειτουργίας του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα