Επαφές του Άρη με τον Κρέσπο για τη θέση του προπονητή

Σε συζητήσεις με τον Ερνάν Κρέσπο βρίσκεται ο Άρης, που αναζητά νέο προπονητή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Αργεντινός που έκανε πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα ως επιθετικός, επιθυμεί την καθιέρωσή του και στους πάγκους με την περίπτωσή του να έχει μπει στην κιτρινόμαυρη λίστα και να εξετάζεται αποτελώντας την πρώτη επιλογή.

Ο Κρέσπο βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Άγγελο Χαριστέα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις για την θετική ή αρνητική έκβαση της υπόθεσης. Πάντως η περίπτωσή

του δεν περνάει στα ψιλά, καθώς θεωρείται εκ των βασικών υποψήφιων για τον πάγκο της ομάδας, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Το όνομα του 44χρονου, είχε πέσει και παλιότερα στο τραπέζι, ωστόσο, πλέον οι δύο πλευρές έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας, με τον Αγγελο Χαριστέα να έχει τοποθετήσει την περίπτωση αυτή ψηλά στη λίστα του.

O Kρέσπο που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2012, ανέλαβε τρία χρόνια αργότερα, την ιταλική Μόντενα (αγωνίζονταν τότε στη Serie B) στον πάγκο της οποίας κάθισε για μία χρονιά. Επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας ήταν η Μπάνφιλντ.

Ο Αργεντίνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα σε Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ, Τσέλσι, Μίλαν πρόσφατα πήρε «διαζύγιο» με την Μπάνφιλντ και εμφανίζεται θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα