Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση υποτιμά τον κόσμο που συμμετείχε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία - Να γίνει δημοψήφισμα

Επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με το Σκοπιανό εξαπολύει η Ένωση Κεντρώων, με αφορμή και τα χθεσινά συλλαλητήρια που έγιναν σε πόλεις της Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων σημειώνει πως η κυβέρνηση συνεχίζει να υποτιμά και να αγνοεί τον κόσμο που έλαβε μέρος στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και την καλεί να κάνει δημοψήφισμα

προκειμένου να εκφραστεί η βούληση του λαού.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

"Συνεχίζει η κυβέρνηση να υποτιμά και να αγνοεί τον κόσμο που έλαβε μέρος στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κάνει σε όλες τις πόλεις συγκεντρώσεις με το 1/10 του πλήθους που εμφανίστηκε στα συλλαλητήρια; Αφού όμως αμφιβάλουν για το πλήθος του κόσμου που δεν δίνει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, να κάνουν λοιπόν ένα δημοψήφισμα και θα λάβουν την απάντηση.

Η Ένωση Κεντρώων επιμένει ότι πρέπει πρώτα και πάνω απ΄όλα να γίνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τέτοιες συσκέψεις έκανα στα Σκόπια, έκανα στην Τουρκία.

Στην Ελλάδα τι φοβούνται. Θα λύσουμε δηλαδή τέτοιο κορυφαίο εθνικό θέμα, θα κάνουμε τέτοια παραχώρηση που δεσμεύει τις επόμενες γενιές, χωρίς Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, χωρίς δημοψήφισμα";

Keywords
Τυχαία Θέματα