Ένινγκ: Ικανοποιητική εμφάνιση, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών και συνάμα απογοητευμένος από την μη επίτευξη της νίκης, δήλωσε ο Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως το σύνολο του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ενώ επίσης στάθηκε στην απουσία του Ιντέγε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίκαελ Ένινγκ στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις

ευκαιρίες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε. Και οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις ανέβηκαν με βάση τις προηγούμενες εμφανίσεις μας. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών μου. Όχι όμως και από το αποτέλεσμα».

Για την απουσία επιθετικού από την αποστολή και για τον λόγο που δεν έκανε την τρίτη αλλαγή του: «Είναι αυτονόητο ότι μας δημιουργεί πρόβλημα η απουσία του Ιντέγε. Ο Λάρσον έκανε καλή δουλειά, ωστόσο δεν είχαμε τρίτο επιθετικογενή παίκτη για να βάλουμε. Δεν υπήρχε κάποιος για να αλλάξει την εικόνα στην επίθεση».

Για την περίπτωση του Διαμαντόπουλου: «Δεν είναι σωστό να το κάνουμε αυτό. Να πιάνουμε παίκτες που δεν είναι στην αποστολή. Μέσα στην εβδομάδα βλέπουμε ποιοι αξίζουν να είναι στην αποστολή. Δεν είναι μόνος ο Διαμαντόπουλος αλλά και άλλοι παίκτες που έμειναν εκτός. Δεν κρίθηκε όμως εκεί το ματς. Κάναμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ».

Για την αλλαγή του Φετφατζίδη: «Η Λαμία έπαιζε πολύ βαθιά στο δικό της μισό. Δεν είχε την διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Επρεπε να ανοίξουμε το ματς από τα άκρα. Θέλαμε να αλλάξουμε κάτι νωρίς. Να δώσουμε νέα ώθηση. Ο Μαντσίνι τα πήγε καλά. Άλλες φορές με ρωτάτε γιατί αργώ στις αλλαγές. Προσπαθούμε συνέχεια να κάνουμε πράγματα. Αυτό έγινε και σήμερα».

Για τις ευκαιρίες της ομάδας και αν είναι ικανοποιημένος από την δημιουργικότητά της: «Προσπαθήσαμε για 90 λεπτά. Δεν συμφωνώ ότι είχαμε δύο-τρεις ευκαιρίες. Είχαμε περισσότερες. Και η Λαμία δεν πλησίαζε στην εστία μας από ένα σημείο και μετά. Θα αναλυθούν οι λόγοι της ισοπαλίας. Μας έλειπε η ώθηση στην τελική προσπάθεια. Δεν είμαι δυσαρεστημένος με την εμφάνιση. Σίγουρα έλειπε κάτι και αυτό θα αναλυθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα