Έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Ενημέρωσης Τιμών Ανακύκλωσης

Ξεκινά τη λειτουργία του το Κέντρο Ενημέρωσης Τιμών Ανακύκλωσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η καινοτόμος εταιρία με έδρα τη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, στόχο έχει αφενός την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να ανακυκλώσει τα υλικά που διαθέτει, για τις τρέχουσες τιμές της αγοράς , με εύκολο και φιλικό τρόπο και αφετέρου την προβολή των εταιριών ανακύκλωσης πανελλαδικά ώστε να αυξήσουν το πελατολόγιό τους.

Μέσα

από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.kenta.gr κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει ανώνυμα το υλικό, την ποσότητα και την περιοχή που βρίσκετε και να πληροφορηθεί για τις τιμές που του προσφέρουν οι εταιρίες ανακύκλωσης από την υψηλότερη προς τη χαμηλότερη. Η διαδικασία που περιγράφηκε παραπάνω είναι εντελώς δωρεάν.

Επιπλέον, σημαντικά είναι τα οφέλη που αποκομίζουν οι εταιρίες ανακύκλωσης πανελλαδικά καθώς με την εγγραφή τους στο Κέντρο ΕνημέρωσηςΤιμών Ανακύκλωσης παραμένουν στον ανταγωνισμό του κλάδου και διευρύνουν το πελατολόγιό τους. Καθώς το Κέντρο Ενημέρωσης Τιμών Ανακύκλωσης συνεργάζεται με Συνδέσμους επαγγελματιών πανελλαδικά τα οφέλη των εταιριών από την εγγραφή τους στο kenta.gr είναι πολλαπλά. Ακόμα, οι εγγεγραμμένες εταιρίες ανακύκλωσης ενημερώνονται καθημερινά μέσω email για τους επικείμενους διαγωνισμούς δημοσίου που αφορούν την εκποίηση ανακυκλώσιμων υλικών.

Η λειτουργία του πρωτοποριακού Κέντρου Ενημέρωσης Τιμών Ανακύκλωσης, αναβαθμίζει σημαντικά τον κλάδο της ανακύκλωσης στην Ελλάδα, καθώς η χώρα μας έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης στον συγκεκριμένο κλάδο.

Αρωγός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα την καθολική ανακύκλωση των υλικών στην Ελλάδα. Συνδεθείτε στο www. kenta.gr και ενημερωθείτε για τις τρέχουσες τιμές των ανακυκλώσιμων υλικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα