Ένα μοναδικό Vespa freestyle στη ΔΕΘ με αρκετές συγκινήσεις (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Μια μοναδική επίδειξη ικανοτήτων πραγματοποίησαν αναβάτες με τις βέσπες τους σήμερα στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Moto Show Thessaloniki 2018, το οποίο άνοιξε τις πύλες του χθες.

Σούζες, περίτεχνα κόλπα και αρκετά γκάζια, αποτέλεσαν το... κύριο μενού των επιδείξεων και χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές σε όσους τις παρακολούθησαν.

Αυτός φυσικά που έδωσε... «ρέστα» ήταν ο Nicola L’ Impennatore (Νικόλας ο Σουζάκιας

σε ελεύθερη μετάφραση), κορυφαίος στον κόσμο κασκαντέρ και ένας από τους καλύτερους στο Vespa Freestyle, ο οποίος χάρισε μοναδικές στιγμές οδηγικής ικανότητας και φαντασίας.

Μεταξύ των δεξιοτήτων, που παρουσίασε με τη βέσπα του, ήταν να οδηγεί και να... διαβάζει περιοδικό καθώς επίσης και να πετάει μπαλάκια στον αέρα.

Φυσικά, ο διάσημος κασκαντέρ δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά, αφού οδήγησε βέσπα η οποία δεν είχε μπροστινή ρόδα(!) καθώς επίσης και μια βέσπα που είχε μόνο... όπισθεν.

Μάλιστα ο «Νικόλας ο Σουζάκιας» ανέβασε στη βέσπα του και κοπέλες, συνεχίζοντας να προσφέρει θέαμα και ενθουσιάζοντας το κοινό.

Το Moto Show Thessaloniki περιμένει τους λάτρεις της αυτοκίνησης μέχρι και αύριο Κυριακή, με πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα