Ελεονώρα Μελέτη: Θα πρέπει ο άλλος να είναι μεγάλος θεατρίνος, μεγάλος καραγκιόζης για να μην τον καταλάβω

Για το διάστημα που έμεινε εκτός τηλεόρασης αλλά και για το αν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει κάνει, μίλησε στο People η Ελεονώρα Μελέτη.

Το διάσημα που έμεινες εκτός, είχες ανασφάλεια; Αποσταθεροποιήθηκες μέσα σου; Σου έλειψε η τηλεόραση;

Πέρασα όλα αυτά τα στάδια. Είχα εξαιρετικά μεγάλο άγχος όταν υπήρχε αβεβαιότητα με τα κανάλια και τις άδεις, γιατί με τις εξελίξεις θα επηρεαζόμουν

κι εγώ. Αν γινόταν σμίκρυνση της αγοράς, θα είχαν προτεραιότητα αυτοί που είναι ήδη μέσα. Όμως το ότι ήμουν σε συζητήσεις με τους σταθμούς λειτούργησε καταπραϋντικά μέσα μου. Πέρασα το στρες να διαχειριστώ τη ζωή μου, που δεν είχε εισόδημα αλλά πάρα πολλά έξοδα, και ζορίστηκα για να δώσω στον εαυτό μου να καταλάβει ότι, επειδή δεν είμαι παραγωγική, δεν σημαίνει ότι είμαι και άχρηστη. Αλλά είχα και ωραίες στιγμές, ξεκουράστηκα, ταξίδεψα, είχα χρόνο να σκεφτώ, να μείνω με τον αυτό μου και αυτοί οι εννέα μήνες ήταν σαν μια εγκυμοσύνη σε ζυμώσεις που γέννησε νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα.

Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις κάνει;

Έχω μετανιώσει σε σχέσεις. Έχω επενδύσει σε ανθρώπους που μου είχαν δώσει δείγματα γραφής από την αρχή και δεν τα είδα. Και σε φιλικές και σε επαγγελματικές σχέσεις έχω κάνει λάθη. Έχω δώσει χώρο σε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είναι στη ζωή μου, αλλά και πάλι έχω συμφιλιωθεί με τα λάθη μου. Αυτή τη χρονιά έδιωξα από κοντά μου πολλούς. Με στενοχωρεί η αχαριστία, αυτό μπορεί να με τρελάνει. Δεν κάνω πολύ συχνά λάθος με τους ανθρώπους. Θα πρέπει ο άλλος να είναι μεγάλος θεατρίνος, εξαιρετικά μεγάλος καραγκιόζης για να μην τον καταλάβω. Και, ναι, την έχω πατήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα