Ελένη Τσολάκη: Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Συνέντευξη στο περιοδικό "People" έδωσε η Ελένη Τσολάκη, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής "Τι λέει" στον Alpha.

Η Ελένη Τσολάκη από τη Δευτέρα θα μας καλησπερίζει καθημερινά μέσα από τη νέα της εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Alpha.

Την τρομάζει άραγε το γεγονός πως ύστερα από την εκπομπή «Δέστε τους», καμία άλλη εκπομπή δεν στέριωσε στην συγκεκριμένη

ζώνη;

«Αν σου πω όχι, θα σου πω ψέματα. Όλες οι σκέψεις υπήρχαν στο μυαλό μου. Από την άλλη, όμως, σε οποιαδήποτε ζώνη και αν πήγαινα και πάλι άγχος θα είχα. Ειδικά φέτος, θα υπάρξουν πολλές εκπομπές και ανταγωνισμός. Φέτος θα είναι μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Σε όλες τις ζώνες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον δικό τους τηλεοπτικό Γολγοθά με τα ποσοστά τηλεθέασης.

Από την άλλη, έχω μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς περιμένω πως και πώς να δείτε το αποτέλεσμα ενός τηλεοπτικού προϊόντος που πάνω σε αυτό δουλεύουμε όλο το καλοκαίρι. Θέλω επίσης να σκέφτομαι θετικά και να αισιοδοξώ. Πάντα υπάρχει χώρος για κάτι καλό που μπορεί να συμβεί στην τηλεόραση».

Keywords
Τυχαία Θέματα