Ελένη Μενεγάκη – Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Έληξαν τη συνεργασία τους στον αέρα (VIDEO)

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη. Όμως, από την ομάδα που είχε γίνει γνωστή από τα δελτία τύπου του σταθμού, έλειπε η δημοσιογράφος Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Στο φινάλε της «Ελένης» την Τρίτη, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ωστόσο, αυτό που παρακολουθήσαμε ήταν ανεπανάληπτο. Η παρουσιάστρια κάλεσε τη δημοσιογράφο για να ανακοινώσουν ότι τελικά

δεν θα συνεργαστούν!

«Τους διδύμους τους αγαπάμε. Με την τρέλα του, με την τσαχπινιά τους, με τη μη σταθερότητά τους, αλλά με το μυαλό τους, με το χιούμορ τους, με την εξυπνάδα τους. Κι έτσι, ή θέλουμε να είμαστε μαζί ή δεν θέλουμε. Αυτή την υπέροχη κυρία που θα δείτε απέναντί μου, που δεν θα την δείτε και πολύ, δίδυμος είναι. Είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου που φέτος κάποια στιγμή πήρα τηλέφωνο και της λέω: «Νάνσυ, πώς θα το έβλεπες μετά από τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε να βρεθούμε μαζί τηλεοπτικά»; Μου είπε «Ναι, αλλά έχω κάτι σε αναμονή». Λέω «Τι έχεις σε αναμονή»; Μου λέει: «Κοίταξε, αν εξαιρέσεις τα οικογενειακά μου, το περιοδικό και όλα τα υπόλοιπα, ετοιμάζω και μία παραγωγή για τον ΣΚΑΪ που δεν ξέρω ακόμα αν θα προχωρήσει». Και λέω κι εγώ: «Εντάξει Νάνσυ μου, αλλά εγώ πρέπει να βγω. Πες μου ένα ναι ή ένα όχι για να δω τι θα κάνω». «Κοίτα να δεις» μου λέει, «Πάμε και βλέπουμε!», είπε η Ελένη Μενεγάκη και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόσθεσε: «Ε, είδαμε»!

Οι δύο γυναίκες αναγκάστηκαν θερμά και η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, αλλά δεν ήρθαν για τώρα. Εγώ επιφυλάσσομαι».

«Μετά από αυτό θα με ξαναπάρεις; Μα είσαι πιο τρελή εσύ! Ευχαριστώ που με κατάλαβες», σημείωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα