Έλενα Ράπτη: Χάθηκε το ηθικό πλεονέκτημα του κ. Τσίπρα

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη.

Ειδικότερα, η κα Ράπτη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην την εκπομπή "ώρα Ελλάδος 7" με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη

Σαραντάκο στο Open και απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις μετατάξεις στη Βουλή, τόνισε:

"Αυτό έχει να κάνει με το ηθικό πλεονέκτημα του κ. Τσίπρα που χάθηκε τελείως, γιατί υποτίθεται ότι ήρθε πρεσβεύοντας το νέο, πρεσβεύοντας μία ηθική πολιτική και είδαμε ότι έκανε χειρότερα πράγματα και από αυτούς τους οποίους κατηγορούσε".

Παράλληλα η βουλευτής της ΝΔ ρωτήθηκε και για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο δεν θα κατέβει στις επικείμενες εθνικές εκλογές μετά τα χαμηλά ποσοστά που συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές.

Η Έλενα Ράπτη μίλησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για το κόμμα του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως "θα μείνει στην πολιτική ιστορία ως το μικρότερο κόμμα που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά", αφού, όπως τόνισε, "πρώτα στήριξε αυτή την καταστροφική κυβερνητική πολιτική έπειτα δάνεισε και τους βουλευτές του για να μείνεi όρθιο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσει να ξεπουλήσει τη Μακεδονία".

Keywords
Τυχαία Θέματα