Ελεύθεροι με εγγύηση Νίκος και Τζόρτζια Λάσκαρη

Ελεύθεροι με εγγύηση 200.000 ευρώ αφέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του Τζόρτζια Ευσεβίου.

Το ζεύγος Λάσκαρη απολογήθηκε στην 11η ανακρίτρια Χρυσούλα Γκούμα για τις κατηγορίες που του έχει απαγγελθεί (απάτη, υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες).

Η Ευσεβίου μπήκε πρώτη και απολογήθηκε για περίπου δυο ώρες. Στη συνέχεια πέρασε ο Λάσκαρης, ο οποίος έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για περίπου

μια ώρα.

Η δικογραφία πήγε στη συνέχεια στον εισαγγελέα, ο οποίος μαζί με την ανακρίτρια αποφάσισαν από κοινού να αφεθούν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ ο καθένας και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα, μια φορά το μήνα. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και άρση της α

Ο Λάσκαρης σε δηλώσεις του στο Yellow Radio 92,8 τόνισε κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων: «Ουσιαστικά ήταν η τελική διαδικασία της υπόθεσης, μπήκαν οι βάσεις για να αποδείξουμε την αθωότητα μας. Τώρα, πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με τον Άρη, να συνεχίσουμε το 5ετές πρόγραμμα που ξεκινήσαμε και έμεινε πίσω το τελευταίο 1,5 χρόνο».

Πηγή: pressaris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα