Εκστρατεία κατά της χρήσης των ναρκωτικών από το Κέντρο Πρόληψης "ΠΥΞΙΔΑ"

«Ζούμε την ουσία χωρίς ουσίες» καθώς «Η ζωή είναι μπροστά» είναι το μήνυμα που στέλνει το Κέντρο Πρόληψης «ΠΥΞΙΔΑ» στην κοινωνία, και ιδιαίτερα τους νέους, κλιμακώνοντας την καμπάνια κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Nαρκωτικών (26 Ιουνίου), η «ΠΥΞΙΔΑ» θα λειτουργήσει περίπτερα ενημέρωσης στις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει κυρίως τους νέους για τη μάστιγα των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων.

Να σημειωθεί ότι η «ΠΥΞΙΔΑ» εδώ και 21 χρόνια αγωνίζεται καθημερινά

κατά των ναρκωτικών και κατά των εξαρτήσεων, ενημερώνοντας, εκπαιδεύοντας, υποστηρίζοντας παιδιά, εφήβους, νέους και ενήλικες γύρω από το θέμα της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και της εξάρτησης.

Η εξόρμηση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, με τη λειτουργία ειδικών περιπτέρων σε κεντρικά σημεία του δήμου, και συγκεκριμένα:

Συκιές, Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών, στρ. Στ.Σαράφη 1, 10:00-12.30 και 18.00-20.30

Πεύκα, συμβολή λεωφ. Γ. Παπανικολάου με Κοιμήσεως της Θεοτόκου, 19.00- 21.30

Νεάπολη, δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, Ελ.Βενιζέλου 125, 18.00-20.30

Οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να επισκεφθούν τα περίπτερα για να ενημερωθούν τόσο για το θέμα της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και την πρόληψή της, όσο και για τις δράσεις κι τις υπηρεσίες της «ΠΥΞΙΔΑΣ».

Τα παιδιά που θα επισκεφθούν τα περίπτερα μαζί με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν μηνύματα ζωής, μηνύματα κατά των ναρκωτικών και της εξάρτησης πάνω στο πανό της πρόληψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα