Εκνευρισμένοι με Πάκο Ερέρα στον Άρη: Πιέζει τον Ματέο Γκαρσία να πάει στη Λας Πάλμας

Ο Πάκο Ερέρα αποτελεί παρελθόν από τον Άρη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως το όνομά του επανήλθε στο προσκήνιο επειδή πιέζει τον Ματέο Γκαρσία να τον ακολουθήσει στη Λας Πάλμας.

Εδώ και περίπου δέκα ημέρες, ο πρώην τεχνικός του Άρη τηλεφωνεί καθημερινά στον Ισπανό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον... πείσει να πάει στην ισπανική ομάδα την οποία κοουτσάρει πλέον ο ίδιος.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής απάντησε στον Πάκο Ερέρα πως τον τιμάει

το γεγονός πως τον υπολογίζει, ωστόσο του ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να παραμείνει στον Άρη, προκειμένου να παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Έτσι, αρνήθηκε ουσιαστικά οποιοδήποτε ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ισπανία.

Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο δεν πτοήθηκε από το παραπάνω γεγονός με αποτέλεσμα να συνεχίσει την πίεση στον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος και ενημέρωσε επίσημα τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Άρη να μιλήσουν τόσο με το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή όσο και με την Λας Πάλμας, όπου εξέφρασαν την οργή τους για το γεγονός πως ο Πάκο Ερέρα ενοχλεί επίμονα τον παίκτη.

Αναμφίβολα, η στάση του πρώην τεχνικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι δεν περίμεναν επ΄ ουδενί μια τέτοια συμπεριφορά από τον έμπειρο τεχνικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα