Εγνατία Οδός: Ξεκινούν εργασίες από τη Μέστη ως την Κομοτηνή

Η «Εγνατία Οδός ΑΕ» γνωστοποιεί ότι την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης ασφαλτικών στρώσεων στη Θράκη. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα από Αμαξάδες έως Α/Κ Μέστης της Εγνατίας Οδού, στο υποτμήμα Ανατολικός Α/Κ Κομοτηνής - Α/Κ Μέστης (φάση 1) στην κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή, με εκτροπή της κυκλοφορίας προς Σάπες, και αποκλεισμό της εισόδου στην Εγνατία Οδό από Σάπες προς Κομοτηνή

Η

παρούσα ισχύει από την έναρξη των εργασιών που προβλέπεται σήμερα Δευτέρα 27-07-20 μέχρι το πέρας αυτών, δηλαδή την Παρασκευή 18-09-20.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο εν λόγω τμήμα της Εγνατίας Οδού αλλά και στους κλάδους του κόμβου Μέστης, στους οποίους θα πραγματοποιούνται περιστασιακά, χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή, θα πραγματοποιείται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής. Οι οδηγοί θα προειδοποιούνται έγκαιρα με εργοταξιακή σήμανση.

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και δε θα εκτελεστούν εργασίες κατά τις επίσημες αργίες και εορταστικές περιόδους όπου παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση της κυκλοφορίας των οχημάτων (15Άυγουστου, κ.λ.π.).

Keywords
Τυχαία Θέματα