Έγκλημα στην Αλικαρνασσό: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος – Κηδεύεται η 33χρονη

Τον δρόμο για την… φυλακή παίρνει σήμερα ο 54χρονος Κ.Λ. που τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 33χρονη Αδαμαντία, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 54χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Μάλιστα, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι συνέβη ενώ όπως ήδη έχει αναφέρει «υπήρχε λόγος» που έχασε τον έλεγχο, σκοτώνοντας τη σύζυγο του

με την οποία μάλιστα είχαν και ένα παιδί 4 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί βαρύνεται με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» ο λόγος ήταν ότι το πρωί του Σαββάτου ο 54χρονος είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Την παρακολουθούσε αλλά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και έφθασε στο σημείο να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι και να το κρύψει στο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης χρησιμοποιούσε εκείνη. Τα όσα άκουσε, όπως ισχυρίζεται, τη μοιραία εκείνη μέρα, ανέβασαν το αίμα του στο κεφάλι και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Στην Πάτρα η τελευταία πράξη του… δράματος για την 33χρονη Αδαμαντία

Μετά το τέλος της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου η σορός της άτυχης 33χρονης, συνοδευόμενη από συγγενείς, αναχώρησε από την Κρήτη για τον τόπο καταγωγής της, την Πάτρα.

Εκεί αναμένεται να παιχτεί και η τελευταία πράξη του… δράματος για την 33χρονη Αδαμαντία καθώς φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα της απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας στις 2 το μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα