Εγκαινίασε παρουσία πλήθους κόσμου το πολιτικό του γραφείο ο Μάκης Κυριζίδης (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει προς τις εκλογές του Μαΐου του 2019, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο της πόλης, Εφραίμ Κυριζίδης.

Μάλιστα σήμερα εγκαινίασε παρουσία πλήθους κόσμου, το κεντρικό γραφείο της παράταξης «Θεσσαλονίκη

Θετικά», το οποίο στεγάζεται σε ένα πολύ όμορφο χώρο στην οδό Αγίας Σοφίας 24 στον πρώτο όροφο.

Αυτή ήταν ουσιαστικά και η πρώτη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του κ. Κυριζίδη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

«Προχωράμε όπως έχουμε υποσχεθεί με συγκεκριμένες κινήσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ανακοινώσαμε την υποψηφιοτητας μας, κάναμε τις επαφές με τους φορείς και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε το στρατηγείο μας, το χώρο από όπου θα ξεκινήσουμε ως ορμητήριο την προσπάθεια μας για να επικοινωνήσουμε την υποψηφιότητας μας στους Θεσσαλονικείς», τόνισε στο thestival.gr, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μετά τα εγκαίνια του γραφείο του, ο Μάκης Κυριζίδης θα ξεκινήσει μια σειρά από δράσεις όπως η παρουσίαση έρευνας γνώμης το Νοέμβριο, από γνωστή εταιρεία. Η έρευνα θα παρουσιάσει τα προβλήματα της πόλης και τις λύσεις που προτείνουν οι πολίτες αλλά και μια αξιολόγηση του έργου της διοίκησης Μπουτάρη, ενώ στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα