Εδώ τρώμε τα καλύτερα brunch στη Θεσσαλονίκη!

Έρχεται από το εξωτερικό, ωστόσο χρόνο με το χρόνο αρχίζουμε και το βάζουμε στην καθημερινότητα μας. Η Θεσσαλονίκη δείχνει να γνωρίζει καλά το λεγόμενο και δεκατιανό κάτι που φανερώνουν οι πολλές επιλογές που υπάρχουν πλέον στην πόλη.

Mπορείτε να απολαύσετε αλμυρό ή γλυκό brunch λίγο πριν το μεσημερινανό σας. Από ομελετές, λουκάνικα και κρέπες μέχρι βάφλες, κρουασάν και μπουγάτσα για τους παραδοσιακούς.

Το

Thestival επέλεξε μερικές από τις καλύτερες προτάσεις όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα Κυριακάτικο Brunch, στην πόλη!

Εstrella

Έγινε γνωστό περισσότερο για το μπουγατσάν του, έναν συνδυασμό κρουασάν και υπέροχης κρέμας που θυμίζει λιγάκι μπουγάτσα. Ωστόσο, η Estrella έχει να παρουσιάσει και πολλές άλλες εντυπωσιακές γεύσεις, αλμυρές και γλυκές. Η ποικιλία σε Pancakes είναι μεγάλη, ενώ και οι πίτσες, τα bagel, οι περίεργες ομελέτες, οι αυγόφετες και τα burger έχουν το κοινό τους.

Πληροφορίες

Οδός: Π. Μελά 48

Τηλέφωνο: 231 027 2045

FB: Estrella

Canteen

Πίτσες, κρύα σάντουιτς, Pancakes και άλλες πολλές γευστικές προτάσεις, βρίσκετε στους καταλόγους του Canteen, το οποίο σερβίρει μέχρι και τις 19.00 γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Μαρμελάδα, σοκολάτα, μέλι και φράουλες συνοδεύουν άριστα τις τηγανίτες, ενώ για όσους προτιμούν τα αλμυρά, τα αυγά, οι ομελέτες, οι σαλάτες και οι πίτσες είναι η καλύτερη επιλογή.

Πληροφορίες

Οδός: Δημ. Γούναρη 7

Τηλέφωνο: 231 022 8520

FB: Canteen

Beyond the Walls

Πλάι στα αρχαία τείχη στην οδό Φράγκων με Ολυμπίου Διαμαντή, έχει ανοίξει τις πύλες του, ένα κομψά διακοσμημένος χώρος, με δύο πανέμορφες αυλές.

Το Beyond έχει γίνει ένα από τα must see σημεία της πόλης και έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Σε ένα ζεστό περιβάλλον μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας από το πρωί και να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές λιχουδιές που προτείνει το κατάστημα για brunch.

Πληροφορίες

Οδός: Φραγκων 2 με Ολυμπιου Διαμαντή

Τηλέφωνο: 231 054 5400

FB: Beyond The Walls

Garden Bar

Περπατώντας στον πεζόδρομο της Αγίου Μηνά θα πέσετε πάνω σε ένα κήπο. Στον κήπο του Garden Bar , το οποίο προσφέρει από τα πιο λαχταριστά brunch στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 07:30 το πρωί οι πόρτες του The Garden Bar είναι ανοιχτές και σου σερβίρουν το πιο πλούσιο πρωινό ενώ από τις 11:00 θα βρεις το brunch εκείνο που θα σου φτιάξει τη μέρα για τα καλά, σε ένα πολύ όμορφο χώρο.

Πληροφορίες

Οδός: Αγίου Μηνά 16

Τηλέφωνo: 231 027 2818

FB: Garden Bar

The Prince Barsserie

Πίτσα, τοστ, κουλούρι Θεσσαλονίκης, κέικ, Pancakes, κρουασάν, τσουρέκι και ότι άλλο επιθυμείτε να βρείτε στο τραπέζι του πρωινού σας, υπάρχει στο Prince Barsserie. Εάν ο δρόμος σας σας βγάλει στα ανατολικά, το συγκεκριμένο καφέ, είναι η κατάλληλη επιλογή για να απολαύσετε ένα brunch χωρίς να έχετε του νου σας στο παρκάρισμα αλλά και στο τί θα κάνουν τα παιδιά. Τα συγκεκριμένα προγεύματα προσφέρονται καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.

Πληροφορίες

Οδός: Mediterranean Cosmos

Τηλέφωνο: 2310 028.559

FB: The Prince Barsserie

Bad Habit

‘Ηρθε για να μείνει στην δυτική Θεσσαλονίκη και όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και για περισσότερους η «κακιά συνήθεια» για φαγητό και ποτό.

Ο χώρος, ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο στην καρδιά της Σταυρούπολης, δίπλα στην Μονή Λαζαριστών.

Στο Bad Habit μπορείτε να ξεκινήσετε δοκιμάσετε εξαιρετικό brunch, συνοδεία καλού καφέ σε έναν πολύ όμορφο χώρο.

Πληροφορίες

Οδός: Κολοκοτρώνη 18-20

Τηλέφωνο: 231 066 8330

FB: Bad Habit

Πλατεία Θεάτρου

Είκοσι μέτρα από τον Λευκό Πύργο, δημιουργήθηκε ένας πολύ όμορφος χώρος, η Πλατεία Θεάτρου.

Ένα all-day bar με φαγητό, πολλές επιλογές σε cocktails & drinks και φυσικά τα πιο ψαγμένα dj sets και μουσικά events.

Στην Πλατεία Θεάτρου μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με χορταστικό και δυναμωτικό breakfast και brunch, εκλεκτό καφέ λίγα μέτρα από τον Λευκό Πύργο.

Πληροφορίες

Οδός: Εθνικής Αμύνης 4

Τηλέφωνο: 231 023 1422

FB: Πλατεία Θεάτρου

Keywords
Τυχαία Θέματα