Έχουν κιτρινίσει τα νύχια σας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Τον τελευταίο καιρό κάνετε μόνες σας μανικιούρ στο σπίτι και αυτό σημαίνει πως έχετε προσέξει πως μόλις αφαιρείτε το βερνίκι τα νύχια σας έχουν κιτρινίσει. Αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει οι nail artists σας δίνουν απαντήσεις.

Σύμφωνα με το faysbook.gr, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα βερνίκια που χρησιμοποιείτε να είναι παλιά με αποτέλεσμα να δημιουργούν το συγκεκριμένο χρώμα-λεκέ.

Αν προσέξετε πως ότι

κι αν κάνετε οι κιτρινίλες παραμένουν θα πρέπει να επισκεφτείτε έναν δερματολόγο. Εμείς σήμερα σας έχουμε απλές και εύκολες λύσεις ώστε να κάνετε τα νύχια σας και πάλι λευκά και τέλεια.

Base coat: Είναι απαραίτητο και πρέπει να το απλώνετε πάντα πριν από το βερνίκι. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι εκείνο που προστατεύει τα νύχια από το βερνίκι που ακολουθεί ενώ παράλληλα θρέφει και δυναμώνει.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως τα σκούρα χρώματα είναι εκείνα που δημιουργούν ευκολότερα λεκέδες και κιτρινίλα.

Οδοντόκρεμα: Κι όμως, είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει πολύ. Προσοχή. Η οδοντόκρεμα πρέπει να είναι λευκή. Απλώνετε μικρή ποσότητα σε μια καθαρή οδοντόβουρτσα και τρίψτε απαλά τα νύχια, ένα-ένα.

Οξυζενέ: Γεμίστε ένα μπολ με ζεστό νερό και ρίξτε 3 κουταλιές της σούπας οξυζενέ. Βάλτε τα χέρια σας στο μπολ και αφήστε τα για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια τρίψτε με την καθαρή οδοντόβουρτσα απαλά και βάλτε πάλι τα χέρια σας στο μπολ για 1-2 λεπτά.

Τέλος, τα πλένετε καλά, ταμπονάρετε με μια πετσέτα και απλώνετε λαδάκι στην περιοχή γύρω από τα νύχια.

Tea tree oil: Αναμίξτε το με ελαιόλαδο και κάνετε απαλό μασάζ στα σημεία του νυχιού που υπάρχουν οι κιτρινίλες. Αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά. Πλένετε καλά τα χέρια σας με άφθονο, χλιαρό νερό.

Keywords
Τυχαία Θέματα