Έμπρακτη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αρχιεπισκόπου

Οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη είναι ολέθριες. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση, όμως, στάθηκε αφορμή για να αναδειχτεί το κοινωνικό πρόσωπο των οικονομικά ισχυρών. Το τελευταίο διάστημα σε κάθε γωνιά της γης η επιχειρηματική κοινότητα υπήρξε πολύτιμος αρωγός της προσπάθειας των κρατών για αντιμετώπιση των πληγμάτων του ιού.

Στην Ελλάδα η προσφορά των επιχειρηματιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μεταξύ εκείνων που

όρθωσαν το ανάστημα τους και δεν υπολόγισαν το κόστος της προσφοράς στον συνάνθρωπο είναι και ο Ιβάν Σαββίδης.

Η στήριξη του Ελληνοπόντιου επιχειρηματία προς την ελληνική κοινωνία είναι διαρκής. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Σαββίδης προχώρησε σε μία γενναία δωρεά στήριξης του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αρχιεπισκόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, έπειτα από επικοινωνία του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μέσω του «Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη», διέθεσε τους απαιτούμενους πόρους για να καλυφθούν οι ανάγκες του φιλανθρωπικού και ποιμαντικού έργου του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας της Ελλάδος. Πηγές κοντά στο «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη» αναφέρουν: «Θα κάνουμε τα πάντα για την καταπολέμηση του ιού, στηρίζοντας το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».

Προσφορές μέσω του ΟΛΘ και της Σουρωτής

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω των εταιρειών που διαθέτει ή συμμετέχει στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει εμπράκτως αυτή τη λογική.
Πρόσφατα ο Ιβάν Σαββίδης μέσω της ΟΛΘ ΑΕ προχώρησε στην κάλυψη αναγκών σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, αξίας 300.000€, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ»

Εξάλλου, η Σουρωτή, εταιρεία ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, διαθέτει το 20% των εσόδων από την πώληση των ειδικών συσκευασιών έξι τεμαχίων Σουρωτή και Σουρωτή λεμόνι, υπέρ του εθνικού συστήματος υγείας. Το ποσό της δωρεάς θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας που έχει δημιουργηθεί για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και την άμεση κάλυψη των αναγκών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα