Δυσαρέσκεια Ζέρβα για τα απανωτά ατοπήματα του Σωκράτη Δημητριάδη

Την προηγούμενη εβδομάδα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, σε απόλυτη συνεννόηση με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, κάλεσε τις εταιρείες που έφεραν τα ηλεκτρικά πατίνια στην πόλη να τηρήσουν τη νομιμότητα.

Σήμερα σε συνέντευξή του στον Flash 99,4 ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Σωκράτης Δημητριάδης, έκρινε σωστό να ασκήσει κριτική στον συνάδελφό του, Μάκη Κυριζίδη, δηλώνοντας ότι οι κινήσεις του για έλεγχο των εταιρειών

που εκμεταλλεύονται τα ηλεκτρικά πατίνια είναι βιαστικές. Βέβαια, με αυτό τον τρόπο ο Σωκράτης Δημητριάδης ασκεί κριτική στον ίδιο τον Δήμαρχο μιας και οι ενέργειες Κυριζίδη είχαν την σύμφωνη γνώμη του κ. Ζέρβα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δημητριάδης προβαίνει σε μία άστοχη πράξη προκαλώντας αναταραχή στο εσωτερικό της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το πρόσφατο τηλεοπτικό σόου με το ψάρεμα πατινιών από τον Θερμαϊκό προκάλεσε την οργή και την αγανάκτηση όλων εκείνων των στελεχών της νέας δημοτικής αρχής που από την πρώτη μέρα εργάζονται αθόρυβα και παράγουν ουσιαστικό έργο.

Την περασμένη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αφαίρεσε από τον Σωκράτη Δημητριάδη το 50% των αρμοδιοτήτων του. Η δυσαρέσκεια του δημάρχου προς το πρόσωπο του αντιδημάρχου του είναι κοινό μυστικό στον τρίτο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου. Στενός συνεργάτης του Δημάρχου τόνισε στο thestival ότι είναι πολύ πιθανό ο Δημητριάδης να δει την πόρτα της εξόδου σύντομα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο κ. Ζέρβας έχει παραδεχτεί πως η συνεργασία με τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο είναι προβληματική.

Και κάτι τελευταίο: Γιατί ο Σωκράτης ασχολείται με την αδειοδότηση των ηλεκτρικών πατινιών; Η μόνη σχέση που έχει η αντιδημαρχία πρασίνου με τα ηλεκτρικά πατίνια είναι ότι έχουν το ίδιο χρώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα