Δυνατά ο ΠΑΟΚ για Ουέλιτον

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έληξε, ωστόσο μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου υπάρχει η δυνατότητα για τις ελληνικές ομάδες να ενισχυθούν με ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ουέλιτον Σοάρες ντε Μοράις, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει μείνει ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ, καθώς ήταν απλήρωτος λόγω των οικονομικών προβλημάτων της τουρκικής ομάδας.

Σύμφωνα με το sdna.gr, ο Ουέλιτον βρέθηκε πολύ κοντά στη Γαλατασαράι αλλά τελικά η μετακίνησή

του στην «Τζιμ Μπομ» δεν προχώρησε. Επίσης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στη Ρεν, οι Γάλλοι ωστόσο δεν υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του καθώς θεώρησαν πως δεν έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ.

Πάντως, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε προταθεί και παλαιότερα στον ΠΑΟΚ, έχοντας εξαιρετικό βιογραφικό με θητεία σε Σάο Πάουλο, Γκρέμιο, Σπαρτάκ Μόσχας και Θέλτα, ενώ σε 34 ματς σε τουρκικό πρωτάθλημα και κύπελλο την περσινή σεζόν «έγραψε» 15 γκολ και 3 ασίστ.

Ο παίκτης αρέσει στην οικογένεια Σαββίδη και είναι από τις περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών (σ.σ. σε περίπτωση που αποδειχθεί πως έχει μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα) που μπορούν να αποκτηθούν τον Σεπτέμβρη, καλύπτοντας το κενό του Στέφανου Αθανασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα