Δούκας: Η προσφυγή στο CAS αποτελεί μονόδρομο για τον ΠΑΟΚ

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, αντέδρασε με σχόλιο μέσω facebook για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που διατηρεί την ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε, επαναλήφθηκε το οξύμωρο, να ζητά επίμονα ο «κατηγορούμενος» να δικαστεί και τα δικαστήρια να τον αγνοούν. Λαμβάνοντας ως

δεσμευτική μάλιστα, την γνωμοδότηση μιας επιτροπής κουμπάρων, ταυτισμένης με σκάνδαλα.

Ταυτόχρονα, ακυρώνουν τις κατηγορηματικές τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού επικρατείας, πως δεν πρόκειται για απόφαση αλλά για εισήγηση».

Ολοκληρώνοντας, ξεκαθάρισε για την επόμενη ενέργεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προσφυγή στο CAS, αποτελεί μονόδρομο. Το είχαμε προαναγγείλει εξ’ αρχής άλλωστε, γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής δικαιοσύνης...».

Σε μια πρώτη ανάγνωση της απόφασης, πολλά είναι τα σημεία που εγείρουν απορίες και προβληματισμό για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που σημειώνουν πως η Εφέσεων πάτησε πάνω σε μια εισήγηση μιας Επιτροπής, θεωρώντας τη γνωμοδότησή της δεσμευτική, την ώρα που οι ασπρόμαυροι βρίσκονται σε ανοιχτό "πόλεμο" με τον Αυγενάκη, χρεώντας στον Υφυπουργό την ΕΕΑ.

Παράλληλα, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, θεωρείται ως δεσμευτική μια εισήγηση και εκλαμβάνεται ως απόφαση παρά το γεγονός πως τόσο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Γεραπετρίτης δημοσίως ξεκαθάρισαν πως η γνωμοδότηση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική.

Στα σημεία που στέκονται οι ασπρόμαυροι είναι και το γεγονός πως η απόφαση δεν πάρθηκε ομόφωνα, αλλά με ψήφους 2-1. Κάτι που δεν φαντάζει σύνηθες στα Εφετεία και η διχογνωμία των Εφετών δείχνει για τους Θεσσαλονικείς πολλά...

Στα αξιοσημείωτα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται και το εξής: Πρωτόδικα είχε απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, ο οποίος ωστόσο παρέστη στην Έφεση και ο Εφέτης σημείωσε πως θα αποφασίσει εκ των υστερών - αν θα την κάνει δεκτή. Τελικά την έκανε, παρά το γεγονός πως ο πρωτοδίκης της είχε απορρίψει!

Keywords
Τυχαία Θέματα