Δώρος Παναγίδης: Είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις με την τουρκική παραγωγή…

Στην αποκάλυψη πως είναι κοντά σε συμφωνία για να κάνει κάτι τηλεοπτικό προχώρησε μιλώντας στην Ανθή Βούλγαρη και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο Δώρος Παναγίδης.

«Είναι πιθανό να έρθω μόνιμα στην Αθήνα. Είχα μια τηλεοπτική πρόταση. Είμαι κοντά στο να κλείσω. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τηλεόραση. Τώρα για το τι θα προκύψει, θα το δείτε πολύ σύντομα», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Power of Love.

Κάτι

τέτοιο θα βοηθούσε και τη σχέση του με την αγαπημένη του από το παιχνίδι, Αθηνά Χρυσαντίδου: «Με την Αθηνά είμαστε μαζί. Αυτά που βλέπατε στο παιχνίδι, τα ζούμε και λίγο έξω, σε μικρότερο βαθμό. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για το μέλλον και να βάζω ταμπέλες σε ό,τι έχω. Είμαστε πολύ καλά προς το παρόν. Άμα έρθω κι εγώ για δουλειά εδώ, θα είναι καλύτερα τα πράγματα, πιο σταθερά, πιο εύκολα.»

Αναφερόμενος στην παρεξήγηση που υπήρξε γύρω από το Power of Love, ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει για τη συμμετοχή του και εξηγεί τι συνέβη γύρω από πρόσφατες δηλώσεις του, αλλά και ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν εκτός του… πειράματος του ΣΚΑΙ.

«Όταν ένας τηλεθεατής βγήκε και έκραξε το Power of Love, προσπάθησα να μπω στη θέση του και να το δικαιολογήσω όλο αυτό, γιατί ούτε εγώ βλέπω τηλεόραση, ούτε είμαι φαν αυτού του είδους ριάλιτι και είπα ότι αν το έβλεπα πρώτη φορά αυτό το παιχνίδι, θα έλεγα ότι το κοινό που το παρακολουθεί είναι χαζοί. Ποιος ο λόγος να το δουν αυτό; Στη συνέχεια όμως, υπήρχε ένα «αλλά» που δικαιολόγησε όλο αυτό γιατί κατάλαβα την ουσία του παιχνιδιού, αυτού του πειράματος που είναι πολύ ουσιαστικό και ο κόσμος είχε ταυτιστεί και ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό που ζούσαμε. Εννοείται πως δεν μετανιώνω. Ήταν ένα σχολείο για εμένα. Έχω δει πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν αναγνώριζα προηγουμένως και εξελίχθηκα μέσα από αυτό το παιχνίδι. Έχω πει ότι αισθάνθηκα σαν πειραματόζωο, ναι, μέσα από τις αναγκαστικές διαδικασίες. Γιατί δεν ήταν κάτι που είχε τη δική μου ροή. Δεν επέλεγα εγώ το πότε θα δω τη συγκεκριμένη κοπέλα ή το τι θα γίνει. Άρα ήμουν σε μια διαδικασία πειράματος.

Παρόλο που ήθελα να φύγω πριν πάρω την απόφαση αυτή να φύγω από το παιχνίδι. Έκανα υπομονή να δω μέχρι πόσο θα πάει. Δεν ήταν σκοπός μου το έπαθλο και το απέδειξα γιατί έφυγα οικειοθελώς. Με την παραγωγή είμαστε μια χαρά. Είχαμε κάποιες καθυστερήσεις, αλλά πληρωθήκαμε. Είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις με την τουρκική παραγωγή, αλλά τα λύσαμε όλα αυτά. Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να πιέζομαι και το είχα εκλάβει ως ψυχοφθόρο όλο αυτό. Πες ότι δεν είχα υπομονή, πες ότι ήταν πολύς ο καιρός, γιατί δεν είχε καθοριστεί και ο καιρός ουσιαστικά μέσα από τα συμβόλαια. Είχαμε πει δυο τρεις μήνες και μετά τράβηξε περισσότερο. Άρα κι εμένα στο μυαλό μου, δεν ήταν αυτό που περίμενα», δήλωσε ο Δώρος Παναγίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα