Δωρεές στο Νοσοκομείο Παπανικολάου από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής

Πρόθεση να συνδράμει με την προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» εξέφρασε το ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ, υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η προσφορά του ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ απευθύνεται στην Κλινική Αναπνευστικής Ανεπάρκειας και την Α Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

του Νοσοκομείου, που έχουν αναλάβει τη νοσηλεία για ασθενείς πάσχοντες με SARS-CoV-2 και είναι πολύτιμη για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και ειδικά για τις δύο αυτές μονάδες. Η δωρεά είναι ύψους 81.325 ευρώ και περιλαμβάνει:

13 κλίνες ΜΕΘ

4 συσκευές αποστείρωσης αέρα

12 συσκευές αποστείρωσης του αέρα με χρήση λαμπτήρα υπεριώδους ακτινοβολίας

1 ψηφιακό έγχρωμο υπερηχοτομογράφο

Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» αποτελεί σύμπραξη των σημαντικότερων φορέων της πόλης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Παράλληλα, προσφορά του ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ απευθύνεται στην Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) του Νοσοκομείου και είναι πολύτιμη για τις ανάγκες του Νοσοκομείου. Η δωρεά είναι ύψους 92.400 ευρώ και περιλαμβάνει:

2 Κλίνες Εντατικής Θεραπείας ΜΕΘ με αερόστρωμα

2 Αναπνευστήρες Εντατικής Θεραπείας

1 Μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων

Keywords
Τυχαία Θέματα