Δώνης: Δεν υπάρχει πέναλτι για τον ΠΑΟΚ- Είχαμε κακή απόδοση στο β΄ ημίχρονο

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ, αλλά και στην κακή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας.

"Είχαμε ένα καλό και ισορροπημένο ημίχρονο, με καλό τέμπο. Από τη δική μας πλευρά, είχαμε τις προυποθέσεις για να γίνουμε επικίνδυνοι. Ο ΠΑΟΚ έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι είχε μεγαλύτερη πίεση. Κατά την άποψη μου, δεν υπάρχει το πέναλτι, το είδα πριν από λίγο.

Ο ΠΑΟΚ

ήταν επικίνδυνος και πριν δεχτούμε τη στημένη φάση, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό που μας προβληματίζει, είναι η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε στον αντίπαλο τέσσερις καθαρές ευκαιρίες και είχαμε κακή εικόνα. Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι την άλλη Τετάρτη", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να προσθέσει:

"Το κάθε παιχνίδι είναι μία διαφορετική ιστορία. Εμείς θα παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα που είναι δύσκολο. Ο Χατζηγιοβάνης είχε θέμα με τις δυνάμεις του, σκεφτόμουν να τον αλλάξω και στο ημίχρονο. Για μένα είναι πιο σημαντική αυτή τη χρονιά, η εξέλιξη της ομάδας μου. Προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να εξελίσσουμε τους παίκτες μας. Εμένα αυτό που με απασχολεί, είναι ποια θα είναι η βάση, για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά".

Όσο για τις αλλαγές του Φερέιρα και το σχήμα που επέλεξε σήμερα, με τον Βιεϊρίνια στα δεξιά, σημείωσε:

"Στην ανάλυση που κάναμε, τους είχα πει ακριβώς αυτή την ενδεκάδα. Ήμουν σίγουρος οτι αυτή θα ήταν. Έχω ζήσει εδώ και ξέρω την πίεση που υπάρχει. Επειδή ο Χατζηγιοβάνης δεν είχε δυνάεις να τον πιέσει σε πρώτο χρόνο τον Βιεϊρίνια, είχε το χώρο και το χρόνο να περάσει μπαλιές κάθετα στον Πέλκα ή τον Σφιντέρσκι. Δε θεωρώ ότι υπήρχε κάποια έκπληξη. Απλώς έπαιξε στο μυαλό μας ρόλο ότι ήμασταν πίσω στο σκορ. Χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχαμε καλή απόδοση".

Keywords
Τυχαία Θέματα