Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Έτσι επιτέθηκαν στον 19χρονο στις φυλακές

Επίθεση από συγκρατούμενούς του δέχτηκε χτες ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο ξυλοδαρμός του 19χρονου έγινε μέσα στο κελί του από τουλάχιστον πέντε άτομα τα οποία φαίνεται ότι παραβίασαν την πόρτα του κελιού.

Η επίθεση σε βάρος του προκαλεί αρκετά ερωτήματα για το πώς οι νεαροί κατάφεραν να ανοίξουν το κελί του φερόμενου ως δράστη και επί τουλάχιστον 10 λεπτά να τον βρίζουν και να τον χτυπούν χωρίς κανείς να επέμβει.

Πολλά ερωτήματα επίσης προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί

από τουλάχιστον 2 άτομα τα οποία έκαναν χρήση των κινητών τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, όλα άρχισαν όταν δυο κρατούμενοι στις φυλακές Αυλώνας των οποίων το κελί είναι δίπλα σε εκείνο του 19χρονου άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι εισέβαλαν στο κελί αρχικά εκείνοι και στη συνέχεια άλλα τουλάχιστον τρία άτομα.

Αρχικά καταγράφεται φραστική επίθεση και στη συνέχεια χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα του 19χρονου ο οποίος επαναλαμβάνει ότι δεν είναι εκείνος ο δράστης της δολοφονίας της 21χρονης κοπέλας, αλλά ο συγκατηγορούμενός του.

Κάποιοι απ’ όσους βρίσκονται στον χώρο επιχείρησαν να σταματήσουν την επίθεση, ενώ άλλοι απλά κατέγραφαν με το κινητό τους.

Ο 19χρονος πλέον θεωρείται βέβαιο ότι θα απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο κελί, ενώ εξετάζεται ακόμη και η μετακίνησή του σε άλλη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Ρόδο, 19χρονο,dolofonia, rodo, 19chrono