"Διπλό" του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη στις καθυστερήσεις, μετά το ακυρωθέν γκολ του Πανιωνίου

Με γκολ του Χασάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92΄), ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Να σημειωθεί ότι στο 63ο λεπτό του παιχνιδιού είχε ακυρωθεί καθαρό γκολ

του Μασούρα, με τον επόπτη Σπυρόπουλο να σηκώνει λανθασμένα το σημαιάκι του και να υποδεικνύει οφσάιντ, ενώ ο παίκτης των γηπεδούχων καλυπτόταν πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Στο φινάλε, ο Φετφατζίδης από τα δεξιά άνοιξε στον Ελαμπντελαουΐ, εκείνος με τη μία έκανε τη σέντρα και ο Χασάν με κεφαλιά νίκησε τον Κότνικ για να κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό και να του χαρίσει τους 3 βαθμούς.

Οι "ερυθρόλευκοι" διατήρησαν το απόλυτο νικών κάνοντας το "4 στα 4" και πλέον είναι μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τον ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι που ακολουθεί στο "Καραϊσκάκη".

Συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ανιγκό): Μανοϊλοβιτς (61' Κότνικ), Κούρντι, Ντομίγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Τσιλούλης (80' Μανθάτης), Μασούρας (83' Οικονομίδης), Ντουρμισάι

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρ, Μριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (73' Χασάν), Ποντένσε (80' Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης (58'Νάτχο), Φετφατζίδης, Γκερέρο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διπλό, Ολυμπιακού, Σμύρνη, Πανιωνίου,diplo, olybiakou, smyrni, panioniou