Δημοσίευμα της "A Bola" για επαφές Καρυπίδη με δύο προπονητές - Διάψευση από Άρη

Η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" ασχολήθηκε με το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στην Πορτογαλία και σε δημοσίευμά της έκανε λόγο για διαπραγματεύσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης με δύο προπονητές.

"Ο Θόδωρος Καρυπίδης, πρόεδρος του Άρη, ήταν στη Λισαβόνα την Πέμπτη(26/4) για να διαπραγματευτεί πιθανή πρόσληψη Πορτογάλου προπονητή για την επόμενη σεζόν. Η «Α BOLA» γνωρίζει ότι οι δύο στόχοι είναι ο Ζοζέ Κουσέιρο(Σετούμπαλ) και Μιγκέλ Καρντόσο (Ρίο Άβε). Η ελληνική ομάδα δεν είναι μόνο της στη (σχετική)

κούρσα καθώς έχει αντίπαλο τη Βιτόρια Γκιμαράες", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Η ΠΑΕ Άρης, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας. Επίσης, οι άνθρωποι της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ συνιστούν ηρεμία σχετικά με το θέμα της ονοματολογίας παικτών και προπονητών ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά και επιτευχθεί ο στόχος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα οι κύκλοι από την Αλκμήνης αναφέρουν: "Κάθε μέρα έρχονται ένας με δύο προπονητές και πέντε με έξι παίκτες... και το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη... ψυχραιμία γιατί δεν πιάσανε και οι ζέστες... Το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στο πρωτάθλημα και στην μαθηματική επίτευξη του στόχου μας. Μη βιάζεστε γιατί...".

Keywords
Τυχαία Θέματα