Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη: Ξηλώθηκε "καμουφλαρισμένη" κεραία κινητής τηλεφωνίας

Αποκαθηλώθηκε κεραία κινητής τηλεφωνίας ύψους 7 μέτρων, από την οδό Σπύρου Λούη, στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης.

Η κεραία ήταν τοποθετημένη σε δώμα οικοδομής και καμουφλαρισμένη σε καμινάδα, σε έναν δρόμο πυκνοκατοικημένο και σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από σχολικό συγκρότημα της περιοχής.

Επί σχεδόν 2 χρόνια κάτοικοι στην περιοχή που συνέστησαν επιτροπή αγώνα έχοντας από την πρώτη στιγμή στον πλευρό τους τον δήμο έδωσαν με επιμονή έναν τιτάνιο δικαστικό αγώνα.

"Η πολυπόθητη

στιγμή της δικαίωσης, μετά από έναν κυκεώνα προσφυγών και ενστάσεων, ήρθε σήμερα το πρωί με την απομάκρυνση της κεραίας παρουσία συνεργείων του δήμου και της αποκεντρωμένης περιφέρειας", σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

"Η σημερινή μέρα αποτελεί τη δικαίωση των προσπαθειών μιας ομάδας ενεργών πολιτών του δήμου μας για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Ο δήμος υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης τους. Για την διοίκησή μας η μηδενική ανοχή στην ασυδοσία είναι αξίωμα. Μόνον νόμιμα αδειοδοτημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας μπορούν να μείνουν αλώβητες εντός των ορίων του δήμου μας", δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Πρόκειται για την έβδομη κεραία κινητής τηλεφωνίας που απομακρύνεται από τον Δήμο, με τη συνδρομή της Δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα