Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Κερδίζει τις εντυπώσεις ο υποψήφιος του Καμαρινού, Χαράλαμπος Παλλάκας

Ιδιαίτερη δυναμική έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Παλλάκα, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Καμαρινό στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο 35χρονος υποψήφιος κερδίζει συνεχώς υποστηρικτές καθώς προσπαθεί να κερδίσει ψήφους παρουσιάζοντας τις εμπεριστατωμένες απόψεις του για κάθε ένα από τα ζητήματα που του θέτουν οι συμπολίτες του.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Ευόσμου. Εκεί ο Χαράλαμπος Παλλάκας παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του για την ανάπτυξη

του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους του έδιναν συγχαρητήρια γιατί δεν απευθύνεται στον κόσμο με παλαιοκομματική επιχειρηματολογία αλλά παρουσιάζει απλά και κατανοητά τις θέσεις και τις προτάσεις του για να είναι αντιληπτές από όλους τους πολίτες.

Βιογραφικό Χαράλαμπου Παλλάκα

Είναι πολιτικός μηχανικός, με ειδίκευση στον τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας των υδάτων. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do με την οποία κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι παντρεμένος με την νηπιαγωγό, Μαρία Σαπουτζή και έχουν δύο παιδιά. Σήμερα εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Γ. Ν. Θ. Ιπποκράτειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα