Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η γενιά μου παλιώνει χωρίς να έχει πάρει τα ηνία

Για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά και για το αν θα ήθελε να επιστρέψει ως κεντρικός παρουσιαστής, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σε περίπτωση που οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 δεν τελεσφορήσουν πώς θα κινηθείς;

«Θα κάνω συζητήσεις με άλλους σταθμούς αν ενδιαφέρονται»

Δηλαδή εφόσον οι τελικές συζητήσεις δεν καταλήξουν θετικά, θα ζητήσεις την αποδέσμευση σου;

«Σωστά το θέτεις. Ψευτόμαγκας δεν ήμουν ποτέ. Ο σταθμός έχει τον πρώτο

λόγο. Τώρα κάνουμε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο επαφίεμαι στην καλή πρόθεση των στελεχών του σταθμού»

Θέλεις να επιστρέψεις ως κεντρικός παρουσιαστής σε μια εκπομπή που θα στήσεις εσύ;

«Σαφώς. Οταν αγαπάς μια δουλειά θέλεις να εξελίσσεσαι. Η εξέλιξη έχει ταβάνι τον ουρανό. Όλες οι βαθμίδες είναι απαραίτητες βέβαια αλλά για να ανέβεις»

Η σκυτάλη της παρουσίασης έχει περάσει στη νέα γενιά ή η παλιά φρουρά κρατά τα ηνία;

«Ρητορικό το ερώτημα σου. Η σκυτάλη δεν έχει περάσει. Μακριά από μένα το δόγμα του «θανατώνω τα γέρικα άλογα». Τα χρειαζόμαστε όλα: Και της κούρσας και του περιπάτου, και του κουβαλήματος. Ομως όχι, η σκυτάλη δεν έχει δοθεί, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικά να υπάρχουν δύο γενιές παρουσιαστών σε μια εκπομπή και να θέτουν ερωτήματα στους καλεσμένους τους. Αλλιώς θα τα θέσει ο Λιάγκας, αλλιώς ο Γρηγόρης, αλλιώς εγώ, αλλιώς η Ζαρίφη. Η γενιά μου παλιώνει χωρίς να έχει πάρει τα ηνία και έρχεται τώρα η νέα φουρνιά που εγκλωβίζεται σε πρότζεκτ», λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο περιοδικό Tv Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα