Δημήτρης Μακαλιάς: Με ιντριγκάρει, είναι μια εξέλιξη για μένα η εκπομπή "Tι λέει"

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, φέτος βρίσκεται στην καθημερινή εκπομπή «Τι λέει;» στον Alpha στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη και όπως εξομολογείται, περνάει καλά αλλά το αποτέλεσμα, δεν μπορεί να το κρίνει αυτός, αλλά ο κόσμος.

Φέτος σε συναντάμε στην καθημερινή εκπομπή του Αlpha «Τι λέει;». Είσαι άνθρωπος που του αρέσουν οι αλλαγές και να δοκιμάζει νέα πράγματα;

«Αν κανείς δει το βιογραφικό μου, θα καταλάβει ότι μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω διαφορετικά

πράγματα και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου. Αυτό είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα, για να ανανεώνομαι και να βρίσκω διαφορετικές διεξόδους δημιουργικότητας και παραγωγικότητας. Όταν μου δίνεται κάτι διαφορετικό, θεωρώ ότι μπορώ να βρω καινούργια στοιχεία δικά μου και να φέρω το δικό μου ύφος και είδος σε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει».

Σε ιντριγκάρει και είναι μία εξέλιξη για σένα;

«Σίγουρα! Βέβαια, όπως καταλαβαίνεις, έχει και ένα επίπεδο ρίσκου και μια επικινδυνότητα γιατί δεν ξέρεις κατά πόσο μπορείς να αντεπεξέλθεις στο καθετί διαφορετικό που σου έρχεται, γιατί δεν υπάρχει η ανάλογη εμπειρία. Εντοπίζεις τα καλά του και κακά του. Καμιά φορά, όταν μπαίνεις αθώα κάπου, μπορεί να φέρεις κάτι όντως διαφορετικό, αλλά μπορεί η απειρία να αποτελέσει και αντικίνητρο. Δόξα τω Θεώ, προς το παρόν, μου αρέσουν τόσο πολύ αυτά που κάνω που δεν έχω νιώσει ποτέ ότι πρέπει να αφήσω κάτι γρήγορα και να φύγω. Το πιο σημαντικό είναι να μου αρέσει και να περνάω καλά. Όταν νιώθω καλά, διασκεδάζω και αισθάνομαι πλήρης, θεωρώ ότι για μένα είναι σωστό. Το αποτέλεσμα, φυσικά, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ, αλλά ο κόσμος», λέει στο My TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα