Δικηγόρος 26χρονης: Αδύνατο μια κοπέλα να ήθελε να πατήσει έναν άνθρωπο

Σοκαρισμένη δηλώνει η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού στο Μέγαρο Μουσικής, με αφορμή την σύλληψη της για ανθρωποκτονία από δόλο.

«Μετά το αρχικό σοκ έχει δεύτερο με την αλλαγή της κατηγορίας . Σήμερα θα λάβουμε το πρόσθετο υλικό που συγκεντρώθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας», τόνισε ο συνήγορος της Αντώνης Κούδρογλου, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο.

«Είναι αδύνατο μια κοπέλα να ήθελε να πατήσει έναν άνθρωπο που ήταν στο έδαφος και χτυπημένος ήδη», υπογράμμισε παράλληλα.

Όπως είπε ο κ. Κούδρογλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η 26χρονη βρέθηκε στο σημείο για άσχετο λόγο συνοδευόμενη από ένα τρίτο πρόσωπο και όπως είπε υπήρξαν καταθέσεις ανθρώπων που είπαν ότι η κοπέλα αυτή δεν φαίνεται να αντελήφθη τι συνέβη για να το έκανε επίτηδες.

«Η κοπέλα οδηγούσε ένα αμάξι με λίζινγκ. Ιδιοκτήτης ήταν ο 48χρονος» πρόσθεσε ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει σχέση μεταξύ τους απάντησε: «Σαφώς έχουν σχέση μεταξύ τους δεν την αρνήθηκαν ποτέ» σημειώνοντας ότι περιμένει να μάθει αν είναι όντως ο 48χρονος ο διοργανωτής όπως αναφέρεται στο νεότερο δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Παράλληλα ο κ. Κούδρογλου είπε πως υπήρξε μια έντονη συζήτηση μεταξύ τους για ένα σοβαρό θέμα και πως στο σημείο είχε βρεθεί για βόλτα και για να συζητήσει με τον 48χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα