Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο με φόντο την Ε.Ε. σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ένα Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο διοργανώνεται σήμερα, Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, ενώ αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, στη Βέροια.

Το Συνέδριο διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα,

τους δήμους Θεσσαλονίκης και Βέροιας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Θεσσαλονίκης (EDICs).

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στις 18:00, στην Αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης του δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη 546 36).

Το συνέδριο απευθύνεται στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και τάξεων, τους επαγγελματίες, την τοπική αυτοδιοίκηση, την Πανεπιστημιακή κοινότητα, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και ευρύτερα τους πολίτες, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τις σημαντικές προκλήσεις της Ε.Ε. όπως ορίζονται στην προαναφερόμενη θεματική, με ορίζοντα τις ευρωπαϊκές εκλογές τον Μάιο 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να αναζητήσετε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα