Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν πέντε άτομα χτες στη Θεσσαλονίκη

Σε συλλήψεις για κλοπές, παράνομα παιχνίδια, αλλά και λαθραία τσιγάρα προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ατόμων.

Αναλυτικά:

- Μεσημβρινές ώρες χθες (09-11-2017) δύο αλλοδαπές ηλικίας 27 και 32 ετών, εκμεταλλευόμενες συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν εντός αστικού λεωφορείου στην

περιοχή της Ανάληψης, αφαίρεσαν από την τσάντα επιβάτιδας το πορτοφόλι της, πλην όμως έγιναν αντιληπτές και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος νεαρού αλλοδαπού για κλοπή, διότι απογευματινές ώρες της 07-11-2017, ευρισκόμενος εντός αστικού λεωφορείου στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε από την τσάντα επιβάτιδας το κινητό της τηλέφωνο.

-Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες χθες (09-11-2017) στην πλατεία Αριστοτέλους, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 20 και 18 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (272) λαθραία πακέτα τσιγάρα και (32) συσκευασίες καπνού.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών εντοπίσθηκε στην ίδια περιοχή από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου, μία σακούλα που περιείχε (163) πακέτα τσιγάρα και (20) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

- Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε ίντερνετ-καφέ στο κέντρο της πόλης, συνέλαβαν την 26χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, διότι είχε θέσει σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο διενεργούνταν τυχερά παίγνια από θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

- Τέλος, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε βάρος 49χρονου αλλοδαπού, διότι, ως εκπρόσωπος εταιρείας στην περιοχή του Κορδελιού, με αντικείμενο τη συλλογή, αποθήκευση και μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών, λειτουργούσε αυτή παράνομα χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια και κατ’ επέκταση να μην πληρούνται οι απαιτούμενοι όροι και προϋποθέσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Επίσης, έπειτα από αυτοψία που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στον υπαίθριο χώρο της εταιρείας υπήρχε σωρός από παλαιά σίδερα, μέταλλα, λάστιχα φορτηγών κλπ., χωρίς άδεια προσωρινής αποθήκευσης προκαλώντας έτσι περιβαλλοντική ρύπανση και υποβάθμιση του τοπίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα