Διασυρμός του Ηρακλή από τον Ατρόμητο με εξάρα στο Καυτανζόγλειο

Συντριβή υπέστη ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 1-6 από τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Περιστερίου εκμεταλλεύτηκε τα "δώρα" του τερματοφύλακα Αμπάρη και πέτυχε πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, διασύροντας τον "Γηραιό" μέσα στην έδρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής δέχτηκε έξι γκολ εντός έδρας για πρώτη φορά στην ιστορία του, είτε σε ματς πρωταθλήματος είτε σε ματς Κυπέλλου.

Ο Κωτσόπουλος έκανε χατ-τρικ για τους φιλοξενούμενος, με τους Κουλούρη, Ενσικουλού και Μανούσο να σκοράρουν τα άλλα τρία τέρματα. Για τους γηπεδούχους σημείωσε απλά το γκολ της τιμής ο Χασομέρης, μειώνοντας σε 1-5 στο 85΄.

Πλέον, η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε αρκετά για τον Ηρακλή, καθώς έμεινες στους 3 βαθμούς, όσους έχει και ο Ατρόμητος που στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Καμαρίου και υπερτερεί σε μεταξύ τους ισοβαθμία. Ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, όμως οι Γιαννιώτες που έχουν ήδη 3 βαθμούς από την πρεμιέρα μπορούν να πάνε στους 6 εάν κερδίσουν αύριο την Θύελλα Καμαρία για αυτήν (2η) την αγωνιστική.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διασυρμός, Ηρακλή, Ατρόμητο, Καυτανζόγλειο,diasyrmos, irakli, atromito, kaftanzogleio