Κατάληψη της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Οικονομικών με αυγά και... βλήτα! (VIDEO)

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης βρίσκονται συγκεντρωμένοι από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, οι οποίοι ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα των βαρέων και ανθυγιεινών και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των δημοσίων υπαλλήλων.

Αυτή την ώρα, και με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, έχουν υψώσει έξω από το υπουργείο πανό, στο οποίο, μεταξύ άλλων, απεικονίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας να φτιάχνει γιατροσόφια «Τσιπροξιλ». Έχουν τοποθετήσει

επίσης βλήτα στην είσοδο του Υπουργείου, καθώς και καλάθια με αυγά, διότι, όπως λένε "η κυβέρνηση έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια".

"Είναι η πέμπτη φορά από τον περασμένο Απρίλιο που γίνεται κινητοποίηση για τα βαρέα και ανθυγιεινά, που αφορά περίπου 120 με 150 χιλιάδες άτομα, που εργάζονται σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Ο κ. Τσακαλώτος έχει δημιουργήσει μια επιτροπή, παρέδωσε ένα πόρισμα για περικοπές στα βαρέα και ανθυγιεινά, ζητούμε να μας δώσει το πόρισμα" δήλωσε ο Δημήτρης Μπράτης, αντιπροεδρος της ΑΔΕΔΥ στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Θα είμαστε εδώ κάθε εβδομάδα μέχρι ο υπουργός να δεχθεί την αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΠΟΕΔΗΝ. Να τους πει τι σκέφτεται η κυβέρνηση" τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα