Διαμαντόπουλος: Μας δίνει δύναμη η νίκη - Ναζλίδης: Πολλά θετικά στοιχεία

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που σκόραρε το δεύτερο γκολ του Άρη στη φιλική νίκη (2-0) επί της Ντεν Χάαγκ, μίλησε μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την σημερινή εικόνα της ομάδας:

"Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ, κόντρα στην καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής. Μας δίνει δύναμη η σημερινή εμφάνιση και νίκη. Είμαστε πολλά νέα

πρόσωπα σε αυτή την ομάδα, συν την διαφορετική νοοτροπία του προπονητή. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά και από παιχνίδι σε παιχνίδι προσπαθούμε να βγάλουμε την ποιότητα της ομάδας".

Για το γκολ που πέτυχε:

"Ήταν το πρώτο γκολ της χρονιάς. Με ευχαριστεί πολύ και μου δίνει θέληση για δουλειά, ώστε να πετύχω και εγώ μέσα από την ομάδα, τους στόχους που έχω θέσει φέτος.

Ναζλίδης: Πολλά θετικά στοιχεία

Ο επιθετικός του Άρη στάθηκε στον χρόνο που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές για να δεθούν μεταξύ τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Σίγουρα είναι όλα πολύ θετικά στοιχεία. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, αλλά ούτε να απογοητευόμαστε. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας που η ομάδα είναι κουρασμένη και δουλεύει πολύ. Η ομάδα δείχνει πολλά θετικά στοιχεία αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο" τόνισε αρχικά.

Για την βελτίωση της ομάδας, από παιχνίδι σε παιχνίδι:

"Πιστεύω πως σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα δένει περισσότερο. Βρίσκουμε ο ένας τη σκέψη του άλλου. Καταλαβαίνουμε πως αντιλαμβάνεται ο καθένας κάθε φάση. Πιστεύω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος μας. Η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και ποιότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα