Διαδικτυακή Εκδήλωση "COVID-19 και Τουρισμός στην Ελλάδα: προκλήσεις και προοπτικές"

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο (Hellenic Observatory), London School of Economics, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «COVID-19 και Τουρισμός στην Ελλάδα: προκλήσεις και προοπτικές», την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020, 18:00 – 19:30 (ώρα Ελλάδας), με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη.

Πριν

την εμφάνιση της πανδημίας διαμορφωνόταν ένα κλίμα αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας στις χώρες της Ευρώπης, η αβεβαιότητα και οι επιπτώσεις της πανδημίας έχουν επιφέρει ένα μεγάλο πλήγμα στον κλάδο του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ζωτικό τμήμα της ελληνικής οικονομίας. Ο Υπουργός, κ. Θεοχάρης, θα αναλύσει τις συνέπειες της πανδημίας στον ελληνικό τουρισμό και τις στρατηγικές για την ανάκαμψη του τομέα. Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει με συμμετέχοντες τον κ. Δημήτρη Μπούχαλη, Καθηγητή Μάρκετινγκ, Στρατηγικής και Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth και την κ. Ιωάννα Δρέττα, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Marketing Greece SA, οι ομιλητές θα αναλύσουν τις συνέπειες της πανδημίας και θα διερευνήσουν τις πρωτόγνωρες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα ώστε να τονωθεί ο τουρισμός και να συμβάλλει στην οικονομική ανάκαμψή της.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Kevin Featherstone, Διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου και Καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών & Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο LSE.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Για την παρακολούθηση είναι απαραίτητη η εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/2XWIlgA

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook: https://www.facebook.com/lseps/live

Περισσότερες Πληροφορίες

Ιστοσελίδα: http://www.lse.ac.uk/Events/2020/06/202006091600/covid
Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα