Δέσποινα Μοίρου: Από τη στιγμή που έφυγα από την Ελλάδα, δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω...

Η Δέσποινα Μοίρου μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της στην Αμερική αλλά και στα επαγγελματικά της. Μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει πως από τότε που έφυγε από την Ελλάδα, δεν σκέφτηκε ποτέ να γυρίσει πίσω.

Τι κάνεις αυτόν τον καιρό στην Αμερική;

Μόλις επέστρεψα από τη Χαβάη, όπου είχα stand up περιοδεία.

Ξεκινάω γυρίσματα για το Netflix, για δύο σπουδαία αμερικανικά τηλεοπτικά σίριαλ.

Επίσης γράφω νέα σενάρια, που θα γίνουν ταινίες, νέα κείμενα για stand up κι ετοιμάζομαι να κάνω πρόβες για νέες ταινίες, όπως μία για τον γιαπωνέζικο κινηματογράφο, με τον ενδυματολόγο της Μαντόνα.

Μόλις παρέλαβα ένα βραβείο συγγραφής αμερικανικής ταινίας μεγάλου μήκους, ενώ ήμουν το πρόσωπο της καμπάνιας της αμερικανικής κινηατογραφικής αγοράς AFM.

Ακόμα, πήρα το πτυχίο μου στην αστρονομία και μόλις έγραψα μια μελέτη για το Big Bang Theory, που θα δημοσιευτεί σ' ένα περιοδικό αστρονομίας.

Όσο περνάει ο χρόνος, η επιστροφή σου στη Ελλάδα, για μόνιμη διαμονή, είναι μια σκέψη που απομακρύνεται;

Από τη στιγμή που έφυγα δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω.

Έχω τόσες επαγγελματικές ευκαιρίες, , ζω μοναδικές στιγμές στην καριέρα και στη ζωή μου.Έχω σκεφτεί να μείνω και σε άλλες πολιτείες, όπως στη Νέα Υόρκη.

Πρόσφατα ήμουν στη Χαβάη για stand up περιοδεία και μαγεύτηκα από την ομορφιά της. Θα ήθελα να φύγω για μεγάλο χρονικό διάστημα στις Ινδίες, όπως και στο Κάιλας, ως προσωπικό ταξίδι.

Πώς είναι το 24ωρο σου;

Πάντα δημιουργικό και απρόβλεπτο. Κάστινγκ και μελέτη ρόλων. Αφιερώνω ώρες για τη δημιουργία νέων ρόλων, δουλεύω με μέθοδο. Πολύ διάβασμα, γιατί μέχρι και τώρα σπούδαζα. Κάνω συναντήσεις με τους ατζέντηδές μου και με ανθρώπους του χώρου, επισκέψεις στο αστεροσκοπείο και άλλα πολλά. Είναι πολλές φορές που «ταλαιπωρώ», εξαντλώ τον εαυτό μου, όμως είναι τόσο πολλοί οι στόχοι μου, που με γεμίζουν ενέργεια. Το τίμημα ήταν ότι παραμέλησα αρκετά την προσωπική μου ζωή, έχασα χρόνο από τους δικούς μου ανθρώπους και άλλα πολλά, λέει στο Λοιπόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα