Δεν θα υπάρξει crossover από την Jeep

Το αφεντικό της Jeep ανέφερε ότι πρέπει να παραμείνουν πιστοί στην σχεδιαστική κληρονομιά και τα πραγματικά εκτός δρόμου οχήματα της μάρκας.

Η Jeep θα αντισταθεί και δεν θα παρουσιάσει κάποιο αυτοκίνητο με απλά αυξημένη απόσταση από το έδαφος και διαφορετική σχεδίαση, όπως τα κουπέ SUV, επειδή ένα τέτοιο δεν θα ταίριαζε στην φιλοσοφία και τις αξίες της φίρμας.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του CEO

Michael Manley, η δημιουργία ενός πιο προσεγμένου αεροδυναμικά και απλού οχήματος δεν «λέει» κάτι. Μάλιστα είπε ότι δεν χρειάζεται να φτιάξει ένα crossover για να τα κοντράρει, αλλά θέλει τα Jeep του να ανταγωνίζονται και τα crossover.

Ο Manley αναγνωρίζει ότι από το 2009 που ανέλαβε την Jeep η κατηγορία των crossover έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση, αλλά πιστεύει ότι πρέπει να παραμείνουν πιστοί στις αξίες και την σχεδιαστική τους κληρονομιά.

Τα δύο κύρια σχεδιαστικά θέματα της Jeep είναι η καθαρόαιμη και πιο off road πλευρά που ακολουθούν τα Renegade και Wrangler, ενώ υπάρχει και η πιο «κομψή» που χρησιμοποιούν τα Compass και Grand Cherokee.

πηγή: drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα