Δεν προχωράει η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή - Παγώνει του Ντέμη!

Δεν προκύπτει από πλευράς κυβερνητικών προθέσεων η τοποθέτηση Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στο ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, εκτιμήθηκε ότι και το 2016 που συνέβη κάτι αντίστοιχο δεν υπήρχε αποτέλεσμα και δεν προέκυψε όφελος από την παρουσία της στα μέρη μας. Έτσι, όλα δείχνουν ότι σε συνεργασία με UEFA-FIFA μέσω της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (δύσκολα να παρακαμφθεί ως εκπρόσωπος UEFA-FIFA στην Ελλάδα) θα γίνει η οποιαδήποτε προσπάθεια επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το πλαίσιο και

ο τρόπος θα αποφασιστεί με τον κ.Ινφαντίνο στην συνάντηση με τον κ.Γεραπετρίτη και πολύ περισσότερο σε αυτή με τον Κυριάκου Μητσοτάκη εντός Φεβρουαρίου. Να θυμίσουμε ότι χθες προέκυψαν αντιδράσεις από πλευράς ΕΠΟ και των Ενώσεων που τη συνθέτουν, καθώς βρισκόμαστε και σε χρονιά εκλογών το προσεχές καλοκαίρι.

Το περασμένο Σάββατο βγήκε στη δημοσιότητα η συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Ντέμη Νικολαΐδη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Οπως τονίζεται η (δεύτερη) συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, είχε ενημερωτικό-συμβουλευτικό ρόλο για το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, αντίστοιχες επαφές έχουν γίνει και με άλλα ποδοσφαιρικά στελέχη, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής πρόθεση για να μπει επικεφαλής σε Επιτροπή για το ποδόσφαιρο. Κάτι που σημαίνει ότι «χαμηλώνουν» αρκετά οι τόνοι για το όνομα του Νικολαΐδη και την επόμενη μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή - Παγώνει, Ντέμη,prosorini dioikousa epitropi - pagonei, ntemi