Δεν χάνει ο Άρης! Έσωσε τον βαθμό με "Φέτφα" στις καθυστερήσεις

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Άρης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 2-2 στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Super League.

Με το ισόπαλο αποτέλεσμα, ο Άρης έμεινε 7ος με 18 βαθμούς και ο Ατρόμητος στην 10η θέση με

15 βαθμούς, χάνοντας και οι δύο μεγάλη ευκαιρία για βαθμολογική... αναρρίχηση σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Πάντως, με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού, πιο ευχαριστημένος πρέπει να είναι ο Άρης, καθώς με το γκολ του κορυφαίου του ματς, Φετφατζίδη, στις καθυστερήσεις (90΄+ 3΄) έσωσε τον βαθμό γλιτώνοντας την ήττα που θα τον έφερνε σε ισοβαθμία με τον Ατρόμητο και παράλληλα διατήρησε το αήττητο σερί με τον Ένινγκ στον πάγκο που διευρύνθηκε φτάνοντας τους επτά αγώνες. Στον αντίποδα, οι Περιστεριώτες μένουν με την πικρία στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους.

Για να πάρουμε με τη σειρά όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με ένα απίθανο γκολ του Βέλλιου στο 24ο λεπτό και ο Άρης ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (46΄) με ένα επίσης υπέροχο γκολ με σουτ του Μπρούνο Γκάμα έπειτα από τρομερή ασίστ του Φετφατζίδη με φανταστικό τακουνάκι.

Στο β΄ μέρος του αγώνα, ο Άρης μπήκε καλύτερα στο πρώτο τέταρτο πιέζοντας, όμως οι κινήσεις του Παντελίδη με τις αλλαγές των Ουγκράι και Μάντσον άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές μετά το 60΄ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 67΄, με τον Ουγκράι να πλασάρει άστοχα σε τετ α τετ και την μπάλα να περνάει άουτ ακουμπώντας ελάχιστα και στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83΄ ο Αμπού Μπα έκανε ανόητο μαρκάρισμα στην περιοχή και σωστά υποδείχθηκε πέναλτι, με τον Μανούσο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα δίνοντας προβάδισμα στον Ατρόμητο με 2-1 στο 86ο λεπτό.

Ο Άρης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και να αποσπάσει τον βαθμό, με σκόρερ τον κορυφαίο της αναμέτρησης, Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έκανε εξαιρετική ενέργεια στο τρίτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων (93΄) και τελείωσε άψογα τη φάση με σουτ στη γωνία για το τελικό 2-2.

Οι δύο μεγάλες φάσεις στις καθυστερήσεις διεκδικούν τον τίτλο της κορυφαίας στιγμής του παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες έχασαν από μία τεράστια ευκαιρία. Πρώτα ο Άρης στο 94΄, με τον Γούτα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι το σουτ του Σάσα και στη συνέχεια ο Ατρόμητος στο 95΄, με τον Γιακουμάκη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση ολομόναχος.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Ταλόσα, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (62' Μάντσον), Ανδρούτσος (77' Γιακουμάκης), Ενσικουλού (55' Ουγκράι), Μανούσος, Βέλλιος

Άρης (Μίκαελ Ενίνγκ): Εμάν, Μπα (90' Μαρτίνεθ), Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόους, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (46' Μαντσίνι), Γκάμα (82' Τόνσο), Λάρσον

Keywords
Τυχαία Θέματα