"Δεν ανήκω σε αυτούς που θα κατακρίνουν το Survivor για να πουλήσουν"

Ένας ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό με το ταλέντο του να μην αμφισβητείται από κανέναν μίλησε στην τελευταία του συνέντευξη ανάμεσα σε άλλα και για το Survivor! To reality του ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να συζητιέται από όλους και όχι άδικα.

Πολλοί έχουν εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά τους και το πόσο εναντιώνονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Το έχω δει. Δεν ανήκω σε αυτούς που αποποιούνται και καυτηριάζουν το ριάλιτι τονίζοντας πως

δεν το βλέπουν και τελικά το κάνουν... κρυφά. Το έχω δει και μπορώ να καταλάβω τι κεντρίζει τους τηλεθεατές».

Ο λόγος για το Νίκο Κουρή! «Αρέσει στον κόσμο και δεν ανήκω σε εκείνους που θα το κατακρίνω για να «πουλήσω» μέσα από αυτό- το βλέπεις πόσο συχνά γίνεται... Να κάνω τον έξυπνο; Να πουλήσω μούρη; Δεν το έκανα ποτέ. Δεν είναι η δουλειά μου να κρίνω, αλλά να παίζω. Έχω άποψη την οποία κρατώ για μένα και τους φίλους μου. Τα αγωνίσματα έχουν ενδιαφέρον για μένα., κολλάς όταν το βλέπεις. Ε, το άλλο κομμάτι με τις ίντριγκες δεν μου πάει, αλλά αρέσει και μιλάμε για μία τεράστια επιτυχία. Είναι πιο... διάσημο από μένα. Δεν είμαι ούτε βλάκας, ούτε υπερφίαλα φιλόδοξος για να μπω στη διαδικασία για το κρίνω δημοσίως», φρόντισε να επισημάνει στη RealLife.

Φρόντισε δε να εξηγήσει πως δεν θα πήγαινε με βεβαιότητα στο συγκεκριμένο ριάλιτι, λόγω οικογένειας, δουλειάς και των καμερών. «Δεν κάνω πράγματα για τα λεφτά μόνο. Πληρώνομαι για τη δουλειά μου που την αγαπώ, αλλά δεν θα έκανα κάτι μόνο για τα χρήματα. Δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου», σχολίασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα