Δεμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη (ΦΩΤΟ)

Πενήντα δύο ολόκληρες μέρες μετά της αποκάλυψη της δολοφονικής δράσης του κατά συρροή δολοφόνου, οι Αρχές έθεσαν ένα τέλος στη φρίκη ενός ακόμα υγρού τάφου, στο οποίο πέταξε τρία από τα πτώματα του, ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Μετά από έρευνες στη δυτική πλευρά της λίμνης, την αντίθετη δηλαδή πλευρά, από αυτή που εντοπίστηκαν οι σοροί της 36χρονης Λίβια και της οκτάχρονης κορούλας της Έλενα Ναταλία, η ρομποτική κάμερα κατέγραψε αντικείμενο που ομοίαζε με τη βαλίτσα που έψαχναν οι Αρχές. Αμέσως, δύτης καταδύθηκε στη λίμνη και με τη χρήση ειδικών διχτύων ανέσυρε το αντικείμενο.

Αμέσως

σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν τόσο ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκο Τράγκολα, όσο και ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, καθώς επίσης και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Παράλληλα, στο σημείο έσπευσαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία επί της σορού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα ευρήματα της αυτοψίας, διαφάνηκε ότι η σορός ήταν δεμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ εντός της βαλίτσας βρέθηκαν κομμάτια από πλάκες πεζοδρομίου, τις οποίες τοποθέτησε προφανώς ο 35χρονος, για να βυθιστεί ευκολότερα η βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.

Μετά την αυτοψία, η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου θα διενεργηθεί η νεκροτομή για να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου αλλά και για να ληφθούν δείγματα για εξετάσεις DNA.

Υπενθυμίζεται ότι και στις άλλες δύο βαλίτσες που ανασύρθηκαν, υπήρχαν τσιμεντομπλόκ, με τον 35χρονο να υποδεικνύει στους ανακριτές το χώρο που τα εξασφάλισε.

Πηγή: reporter.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα