Δεληζήσης: Θα έχουμε κόσμο έξω από το γήπεδο και θα μας δώσει ώθηση να πάμε τελικό

Ο αρχηγός του Άρη Γιώργος Δεληζήσης, μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας του με την ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας το ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Επιπλέον στάθηκε στο παιχνίδι του ημιτελικού που ακολουθεί, αλλά και στην απόφαση της ΕΠΟ να γίνουν τα παιχνίδια χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές. Δεχθήκαμε ένα γκολ

από μια αμφισβητούμενη φάση, δεν θα κρίνω αν ήταν πέναλτι ή όχι, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο».

Για τα προβλήματα τραυματισμών:

Σήμερα σταθήκαμε άτυχοι όσο αναφορά τους τραυματισμούς χάσαμε σημαντικούς παίκτες που θα μας βοηθούσαν στο παιχνίδι της Τετάρτης. Ζούμε για το παιχνίδι της Τέταρτης που είναι όλη μας η χρονιά».

Για τα λάθη:

«Κάποιες φορές άλλος τραβάει λίγο περισσότερο άλλος λιγότερο. Μερικές φορές κάνουμε λάθη και τα πληρώνουμε άλλες όχι. Σημασία έχει ότι κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και αυτό που έρχεται είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ:

«Να περάσουν οι τρεις μέρες να παίξουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου, θεωρώ όμως ότι θα μας λείψει πάρα πολύ ο κόσμος. Περιμέναμε να έχει κόσμο το γήπεδο την Τετάρτη, θεωρώ ότι ήταν λανθασμένη η απόφαση που πήρε η ομοσπονδία γιατί τα πρώτα παιχνίδι είχαν κόσμο και θεωρώ άδικη αυτή την απόφαση. Εμείς πιστεύω θα έχουμε κόσμο έξω από το γήπεδο και θα μας δώσει την ώθηση να περάσουμε στον τελικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα