Δείτε τη λίστα αξιωματούχων του Ολυμπιακού χωρίς τον Γκαρθία - Δηλώθηκε εκπρόθεσμα (ΦΩΤΟ)

Το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία δεν ήταν γραμμένο στη λίστα με τους αξιωματούχους του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στη θέση του προπονητή υπήρχε γραμμένο αυτό του Χρήστου Κόντη.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK

FC Official Stores

Ο Ισπανός τεχνικός βέβαια έχει δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνα, όμως η πλευρά του ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγή ονόματος εκπρόθεσμα και τονίζουν πως δεν προβλέπεται εκπρόθεσμη αντικατάσταση του ανθρώπου που θα καθίσει στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, στον "Δικέφαλο του Βορρά" υποστηρίζουν στην επίσημη λίστα που παραδίδεται 75 λεπτά πριν την σέντρα του αγώνα δεν βρισκόταν το όνομα του Ισπανού προπονητή.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό ισχυρίζονται πως ο Γκαρθία δηλώθηκε κανονικά αντί του Κόντη και η αλήθεια είναι πως στο φύλλο αγώνα αναγράφεται το όνομα του Γκαρθία. Ωστόσο, η αλλαγή έγινε εκπρόθεσμα, 15 λεπτά μετά και αυτό έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα.

Στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" κάνουν λόγο για... γελοιότητες από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ σε ό,τι αφορά τον γιατρό του αγώνα αναφέρουν ότι φορούσε φόρμα και μπουφάν του Δικεφάλου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως από τον Ολυμπιακό ουδέποτε έγινε λόγος για τραυματισμό του Γκαρθία στο μάτι.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δίνουν βαρύτητα στο χρονικό σημείο στο οποίο δηλώθηκε ο Ισπανός και πως αυτό συνέβη μετά τα 75 λεπτά που είναι η προθεσμία για τις ομάδες, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά την έκβαση των εξελίξεων αναφορικά με την τύχη του ντέρμπι.

Διαβάστε ΕΔΩ για την ένσταση του ΠΑΟΚ και την μήνυση στον Γκαρθία για απάτη με την συμπεριφορά του.

Δείτε την σχετική λίστα:

Keywords
Τυχαία Θέματα