Δείτε τί δήλωσε ο συμβολαιογράφος που είδε τον 62χρονο να εισβάλει στο γραφείο του (VIDEO)

Τη στιγμή που ο 62χρονος μπήκε στο γράφειο του και απειλούσε να πυρποληθεί καθώς και να βάλει φωτιά στον ίδιο και τις συνεργάτιδες του περιέγραψε, ο συμβολαιογράφος Νίκος Νικολάκης.

«Έγινε ένα επεισόδιο στο γραφείο μου με κάποιος ο οποίος υποκρίθηκε ότι ήθελε να αυτοπυρποληθεί. Το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με πλειστηριασμούς. Υπήρχε μία ιδιωτική διαφορά, οικονομική μεταξύ εμού και αυτού. Μπροστά στον κίνδυνο να βάλει φωτιά στο γραφείο και να έχουμε ανθρώπινα θύματα φύγαμε αμέσως. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα θύμα. Είχε μπουκάλια νερού με βενζίνη. Σημειώθηκαν πολύ μικρές υλικές ζημιές.

Έριξε σε μένα και σε μία από τις συνεργάτιδές μου αλά δεν ξέρω αν είχε εκείνη την ώρα την πρόθεση να το κάνει», τόνισε ο κ. Νικολάκης.

Από την πλευρά του ο υποπυραγός Γιάννογλου Δημήτρης δήλωσε:

«Υπήρχε άτομο στον πρώτο όροφο στο γραφείο του συμβολαιογράφου που απειλούσε να πυρποληθεί με εύφλεκτο υγρό. Η υπηρεσία μας μετέβει άμεσα με δύο υδροφόρα οχήματα , κατόπιν ήρθε και ενίσχυση από τον τρίτο πυροσβεστικό σταθμό για πιθανόν άλλα σενάρια, τα οποία δεν είχαμε επιληφθεί. Τελικά υπήρχε φωτιά μέσα στο γραφείο, λίγο πριν απεγκλωβιστεί από την Αστυνομία ο πολίτης που ήταν μέσα στο γραφείο. Η υπηρεσία μας επενέβη με άμεση κατάσβεση. Δεν λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, έριξε ένα μπουκαλάκι με εύφλεκτο υγρό στα έπιπλα του γραφείου και με τα πυροσβεστικά μέσα έγινε άμεση επιχείρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα