Δείτε πώς είναι η Κωνσταντίνα του "3,2,1 ΑΝΤ1" μετά από 24 χρόνια! (VIDEO)

Ήταν χωρίς αμφιβολία ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, που είχε ξεχωρίσει για όσο καιρό παρουσίαζε το magazine του ΑΝΤ1, 3,2,1. Η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου, αποφάσισε να αποσυρθεί από την τηλεόραση και μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια, δεν εμφανίζεται ούτε ως καλεσμένη σε εκπομπές.

Σήμερα ωστόσο, μίλησε στην εκπομπή «Εδώ»: «Ήταν μια καλή ψυχαγωγική εκπομπή. Ήταν όμως λίγη παρεξηγημένη. Γιατί ήταν πολλά μαζεμένα κορίτσια, δροσερά, χαρούμενα, με λίγη αφέλεια, με όνειρα. Θυμάμαι όμως την αποδοχή του κόσμου και δεν το πιστεύω

ακόμα. Νομίζω πως 29 ετών, για live εκπομπή τριών ετών, δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει». Κωνσταντίνα επίσης, σχολίασε την απόφασή της να αποσυρθεί, για να είναι στο πλευρό του Μιχάλη Ρακιντζή.

«Σαν άνθρωπος λειτουργώ μόνο με τον ενθουσιασμό. Αισθάνθηκα ότι δεν είχα τον ενθουσιασμό. Ο χώρος έχει τις δυσκολίες του, όμως εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Γιατί με πιστέψανε. Όμως θα ήθελα κάποια πράγματα να είναι διαφορετικά. Δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να φύγω. Όμως σκέφτηκα, διότι δεν πρόλαβα να εθιστώ τώρα, ή θα το κάνεις τώρα, αλλιώς δεν θα μπορέσω να το κάνω μετά», είπε ενώ αποκάλυψε πόσο πολύ την είχε βοηθήσει η σχέση της με τον τραγουδιστή.

«Επειδή είμαι πάρα πολύ καλά με τον Μιχάλη, έχει παίξει πολύ θετικό ρόλο στην ζωή μου και χαίρομαι για αυτό. Έχω προχωρήσει σαν άνθρωπος, γνώρισα τα όρια μου. Να μην φοβάμαι να αλλάξω κάτι στην ζωή μου.

Ήμουν ένα παιδί που με καταπίεζα πάρα πολύ. Έκανα πρωταθλητισμό στον στίβο και δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος τι προπόνηση θέλει για να κάνει κάποιος πρωταθλητισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα